Fõoldal Rólunk Programok Mit csinálunk?

Biztos, hogy egy szerelmespár nem azzal az elhatározással fog házasságra lépni, hogy utána fittyet hánynak majd egymás kívánságaira. Épp ellenkezőleg. A jó kapcsolat érdekében átalakul a fontossági sorrendjük. Az új lakásban például hosszan egyeztetik majd, milyen bútor, függöny vagy szőnyeg teszi a legotthonosabbá a fészküket. Ugyanígy, elképzelhetetlen az, hogy valaki megnyitja magát Isten előtt, de nem engedi neki, hogy kicsit átrendezze a bútorokat, amikor beköltözik.

Természetesen sokan attól félnek, hogy Isten az összes bútort kidobja, a házat pedig lakhatatlannak nyilvánítja. De ez nagyon messze van az igazságtól! Isten arra teremtett minket, hogy kapcsolatban legyünk vele és az emberekkel. A Bibliában elmondta, hogy szeretné, ha úgy élnénk az életet, ahogy ő azt eltervezte nekünk.

Gondoltál már arra, hogy Isten nem csak egy ismeret akar lenni a fejedben, hanem hatalmasan jelen akar lenni az életedben?

Sok kereső ellenérveket hoz fel arra, hogy miért nem fogadja el a Bibliát, de valójában csak nem akar elszakadni valamitől, amiről tudja, hogy az bosszantja Istent. Isten elfogad akkor is, ha ilyen helyzetben vagy, de nem akar így hagyni. Szeretne azzá tenni, amivé csak ő tud.

Főoldal | Impresszum | Üzenetküldés