Fõoldal Rólunk Programok Mit csinálunk?

Vannak keresők, akik szerint először azt a filozófiai kérdést kell megválaszolni, hogy van-e Isten, aztán a történelem alapján eldönteni, hogy kicsoda Jézus. Sokkal érdekesebb azonban ugyanezt visszafelé csinálni.

Sok kereső jött már rá arra, hogyha először Jézussal foglalkozik, választ talál Istennel kapcsolatos kérdéseire is.

Van Isten?

Igen, és Jézus Krisztus személyében emberként a Földre jött. A János evangéliuma 16. rész 28. versében ezt mondja: „Az Atyától jöttem erre a világra, de most elmegyek ebből a világból, és visszamegyek az Atyához.”

Szeret engem Isten?

Igen. Idenézz, mivel mutatta ki a szeretetét: „Mert úgy szerette Isten az embereket, hogy egyetlen Fiát adta, hogy aki hisz a Fiúban, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Mert Isten nem azért küldte el a Fiát erre a világra, hogy elítélje az embereket, hanem azért, hogy megmentse őket általa.” (János evangéliuma 3. rész, 16 és 17. vers)

Melyik az igazi vallás?

Az az érdekes, hogy Isten nem a vallásodat nézi, hanem kapcsolatot szeretne veled. „Ti mindnyájan Isten gyermekei vagytok a Krisztus Jézusban… Ezért nincs többé különbség zsidó és görög, rabszolga és szabad ember, vagy férfi és nő között, mert Krisztus Jézusban mindannyian egyek vagytok.” (Pál levele a galatákhoz 3. fej., 26-28. versek)

Főoldal | Impresszum | Üzenetküldés