Fõoldal Rólunk Programok Mit csinálunk?

Hogyan kaphatom meg az örök életet?

Hidd el, hogy Jézus az Istened és ő bocsát meg neked. A János evangéliuma 6. rész 40. verse ezt így írja le: „Mert azt akarja az én Atyám, hogy mindenkinek, aki látja a Fiút, és hisz benne, örök élete legyen. Én pedig feltámasztom azokat az utolsó napon.”

Hogyan lehet értelme az életemnek?

Úgy, hogy követed Jézus példáját és ápolod a kapcsolatod Istennel és az emberekkel. A Máté evangéliuma 22. rész 37-40. versei így szólnak: „»Szeresd a te Uradat, Istenedet teljes szíveddel, teljes lelkeddel és teljes elméddel!« Ez az első és legfontosabb parancsolat. A második ugyanannyira fontos, mint ez: »Szeresd úgy embertársaidat, mint saját magadat!« Ez a két parancsolat az egész törvény és a próféták írásainak alapja.”

A Biblia szerint minden keresőnek, aki kapcsolatba akar lépni Istennel, először Jézust kell elfogadnia.

Ismert tény, hogy Jézus volt a történelem legnagyobb hatású személye. Egy ács fia, szegény vándortanító volt, de ugyanakkor Isten Fia is, aki az egész világtörténelmet felforgatta.

Ő egyetlen valamirevaló lelki kutatásból sem hagyható ki. Az időszámításunk fordulója például az ő születésnapja. Olyan hatással volt az emberekre, hogy a naptárt kettéosztották egy születése előtti és utáni részre (Kr.e., Kr.u.).

Főoldal | Impresszum | Üzenetküldés