Fõoldal Rólunk Programok Mit csinálunk?

Kistini tábor

10-14 éveseknek

augusztus 8-11.

 

Helyszín:

Balatonlelle - Tópart Üdülő

http://www.edzotaborok.hu/balatonlelle_szallas.html

 

 

A szobák 3-4 ágyasak, kapunk reggelit, ebédet, vacsorát.

Az árban benne van az utazási költség, a különböző helyszínekre belépőjegy, nasik, tízórai, uzsonna stb.

Tervben van egy kalandpark is, de mivel az nagyon drága (2 óra kb. 4500 Ft), oda valószínűleg akkor megyünk, ha pályázaton nyerünk.

Mi várható? Természetesen a BALATON - mint Genezáreti-tó segítségével beleéljük magunkat Jézus történeteibe, amik a tó körül zajlottak. Feldolgozzák, értelmezik a történeteket a csapatok kisfilm formájában, melyben ők a főszereplők, a rendezők, a vágók. (a tavalyi nagy sikerre való tekintettel… :-) A Balaton mellett segítségükre van a gazdag programkínálat: sétahajókázás, Tihany felfedezése, gömbkilátó, Árpád-kori rom feltárása, kirándulások, fürdés a Balatonban, stb.

A táborozás költségeit (a napi háromszori étkezésre, belépőkre és utazásra) a szülők biztosítják: 25.000 Ft/fő

A befizetett költséghozzájárulás összegét teljes egészében a táborozók ellátására fordítjuk. A tábor szervezői felajánlásként végzik a táboroztatást, semmi ellenszolgáltatást nem kapnak. Ezért tudunk minden nap minőségi programokat nyújtani a gyerekeknek. A gyülekezetünk tagjai készek arra, hogy a szükségben levőket ezen felül is támogassák. A rászorulók kérhetnek szociális támogatást, testvér-kedvezményt, barát-kedvezményt.

A tábor főszervezője Siposné Benkő Krisztina

 

Az innen letölthető jelentkezési lapot kérjük június 30-ig aláírva eljuttatni a szervezőkhöz 5.000Ft előleggel együtt. A létszám korlátozott, a jelentkezés sorrendjében biztosítjuk a helyeket.

Kapcsolat:

Siposné Krisztina:
siposbenko.krisztina@gmail.com
Mihály Tamás: 
mihalyt@rakoshegy.hu (3O 541-3913),
Szervező: Rákoshegyi Baptista Gyülekezet
Cím: 1174 Budapest, Podmaniczky Zs. u. 6

 

 

Főoldal | Impresszum | Üzenetküldés