Fõoldal Rólunk Programok Mit csinálunk?

Az iskolai tanév során minden vasárnap gyermekfoglalkozást tartunk, melynek a vasárnapi iskola nevet adtuk. Ezen az alkalmon a gyerekek játékos módon ismerkedhetnek meg a Bibliával, és annak tanításaival. Így megtudhatják, hogyan jött létre a Föld, kicsoda Isten, miért született meg Jézus, és mit jelent ez nekünk. Még sok egyéb érdekes történet is várja a résztvevőket.

Az órát a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelően alakítjuk, ezért három korcsoportra osztva folyik a foglalkozás. Az óvodásoknak sok játékkal, énekkel, bábokkal, képekkel mutatjuk be a Biblia világát. A kisiskolásoknál már írási, olvasási feladatokkal is elősegítjük az adott téma könnyebb megértését, és mozgásos játékokkal, énekekkel biztosítjuk a jó hangulatot.

Az élet fontos kérdéseiről beszélget vasárnaponként a kistini csoport, ahová a felső tagozatos gyerekeket várjuk szeretettel. Ők időnként közös kiránduláson, mozizáson, vagy egyéb programon is résztvesznek, így formálódnak összeszokott, barátságos közösséggé, ahová jó tartozni.

Minden gyermeket hívunk és várunk vasárnaponként 10.00-tól 11.30 óráig a Vasárnapi Iskolába! Sok kisebb és nagyobb gyermek vár Titeket, és mosolygós tanítók!

Főoldal | Impresszum | Üzenetküldés